075 - 799 00 38

Deurwaarder nodig in Zaandam?

Beslaglegging, hoe zit dat?

Wanneer een klant zijn facturen niet betaalt, kunt u als schuldeiser herinneringen en aanmaningen sturen. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven kunt u een gerechtelijke procedure starten. Een rechter bekijkt dan of u in uw recht staat en kan de schuldenaar sommeren om de rekeningen alsnog te betalen. Als uw debiteur nu alsnog niet betaalt, kunt u via een gerechtsdeurwaarder beslag laten leggen op het geld of op goederen.

Derdenbeslag

Via derdenbeslag kunt u beslag leggen op een deel van het loon of de uitkering van de schuldenaar. Dit wordt derdenbeslag genoemd omdat het beslag wordt gelegd via de werkgever of uitkeringsinstantie en niet via de schuldenaar zelf. Het deel waarop beslag gelegd mag worden is afhankelijk van de belastingvrije voet.

Executoriaal beslag

Ook is het mogelijk om beslag te leggen op bezittingen, als laatste middel om betaling af te dwingen. Wanneer de wanbetaler na beslag nog niet overgaat tot betalen, kunnen de goederen worden verkocht zodat u uw geld krijgt.

Uw gerechtsdeurwaarder in Zaandam

Wilt u meer weten over de procedure van beslaglegging? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in Zaandam en omgeving? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Waarom onze deurwaarder?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Dienstverlening op maat
  • Ook voor juridisch advies

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging