075 - 799 00 38

Deurwaarder nodig in Zaandam?

Zelf een betalingsachterstand?

Natuurlijk kunt u ook zelf te maken krijgen met betalingsachterstanden. Dit is altijd erg vervelend. Om ervoor te zorgen dat de betalingsachterstanden niet te groot worden is het verstandig om op tijd hulp in te schakelen. Vooral als u zelf niet weet hoe u dit moet aanpakken. Wilt u hulp bij het terugdringen van uw betalingsachterstanden? Schakel dan de hulp in van onze ervaren medewerkers. Samen met u zullen wij uw financiën doornemen, overzicht creëren in uw geldzaken en ervoor zorgen dat de schade tot een minimum beperkt blijft.

Schuldhulpverlening in Zaandam

Wanneer u financiële problemen heeft is het extra belangrijk om alle financiële zaken goed op orde te houden. Dit is soms een lastige klus. U kunt in dat geval schuldhulpverlening aanvragen. Ziet u door de bomen het bos niet meer en krijgt u zelf geen grip op uw betalingsachterstand? Schakel dan zo snel mogelijk een expert in die u kan helpen. Als ervaringsdeskundige op het gebied van incasso’s, debiteurenbeheer en andere financiële zaken kunnen wij u voorzien van vakkundig advies. Ook kunnen wij samen met u kijken naar een passende oplossing  om ervoor te zorgen dat de betalingsachterstand zo snel mogelijk is weggewerkt. Wilt u meer weten over onze diensten in Zaandam en de omgeving van Zaandam? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 075 - 799 00 38.

"Het effectieve incassosysteem van Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom Deurwaarderskantoor Stam?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Dienstverlening op maat
  • Ook voor juridisch advies

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 075 - 799 00 38 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging