075 - 799 00 38

Deurwaarder nodig in Zaandam?

De aanpak van ons incassobureau in Zaandam

Lukt het u zelf niet om de vorderingen te innen? Schakel dan zo snel mogelijk ons incassobureau uit Zaandam in. Wij helpen u graag om problemen met debiteuren te voorkomen. Door onze jarenlange ervaring met incasso’s weten wij precies hoe we wanbetalers moeten benaderen om ervoor te zorgen dat u het geld krijgt waar u recht op heeft. Meestal zijn verdere (juridische) vervolgstappen dan ook niet nodig om uw vordering te incasseren. Wij zetten middelen als post, e-mail, sms, telefoon en social media in om hoge rendementen te behalen. Deze aanpak zorgt ervoor dat we de kosten voor u laag kunnen houden en dat u sneller het geld ontvangt van de wanbetaler.

Incassobureau met systeem op maat

Ons incassosysteem wordt altijd precies afgestemd op uw bedrijf, uw wensen en de fase waarin de vordering zich bevindt. Wij doen er alles aan om een incasso snel en effectief te incasseren. Door het debiteurenbeheer en incasso’s uit te besteden bespaart u veel tijd en verlicht u de druk op uw liquiditeit. Daarnaast hebben wij één belangrijk uitgangspunt: de relatie met uw klant. Dit betekent dat wij altijd maatwerk leveren, want elk bedrijf gaat anders met zijn klanten om.

Bent u op zoek naar een ervaren incassobureau in Zaandam om u te helpen bij uw incasso’s? Neem dan direct contact met ons op.

"Het effectieve incassosysteem van Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom Deurwaarderskantoor Stam?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Dienstverlening op maat
  • Ook voor juridisch advies

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 075 - 799 00 38 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging