075 - 799 00 38

Deurwaarder nodig in Zaandam?

Kredietwaardigheid laten controleren

Kredietwaardigheid is de financiële betrouwbaarheid van een persoon of bedrijf, waarbij wordt gekeken in hoeverre men zijn financiële verplichtingen kan nakomen. Omdat u als ondernemer vaak te maken krijgt met veel verschillende partijen, kan het interessant zijn om te controleren of zakenpartners kredietwaardig zijn. Dit kunt u doen door een kredietrapport te laten opstellen. Als deurwaarderskantoor en incassobureau kunnen wij onderzoek voor u doen naar de kredietwaardigheid van uw potentiële klanten of zakenpartners. Zo weet u meer over de financiële betrouwbaarheid van uw toekomstige partner en kunt u bepalen of u zaken wilt doen.

Het belang van kredietwaardigheid

Slecht betalende klanten vormen een groot risico voor elke onderneming. Dit kan namelijk een negatieve uitwerking hebben op de liquiditeit en kredietwaardigheid van uw eigen onderneming. Het is daarom erg belangrijk om goed te controleren met wie u in zee gaat. Dankzij een kredietrapport krijgt u een duidelijk beeld van de kredietwaardigheid van uw (nieuwe) klant. Hiermee kunt u vervelende verrassingen voorkomen. Zoekt u in Zaandam of de omgeving van Zaandam een professioneel incassobureau die u kan helpen bij het verkrijgen van financieel inzicht over uw (nieuwe) klant of zakenpartner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom onze deurwaarder?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Dienstverlening op maat
  • Ook voor juridisch advies

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging