075 - 799 00 38

Deurwaarder nodig in Zaandam?

Last van wanbetalers?

Als incassospecialist in de regio Zaanstad hebben wij inmiddels al ruime ervaring met het incasseren van vorderingen voor ondernemers, instellingen en overheidsinstanties. Wij onderscheiden ons door een eigentijdse aanpak. Door de inzet van post, e-mail, sms, telefoon en social media zorgen wij namelijk voor een hoog rendement en helpen wij u het geld te ontvangen waar u recht op heeft. Als deurwaarder bieden wij u een breed scala aan diensten zoals debiteurenbeheer, juridische bijstand en, indien nodig, beslaglegging.

Van pre incasso tot beslaglegging

Maar wij gaan verder. Wij kunnen optreden als gerechtsdeurwaarder. Dus ook voor aanmaningen, gerechtelijke procedures en beslaglegging bent u bij ons aan het juiste adres.

Service en dienstverlening

Als team bestaan wij uit twee gerechtsdeurwaarders, een jurist en incassomedewerkers. Wij zijn vooral actief voor klanten als woningcorporaties, (overheids-)instellingen en bedrijven. En dan voornamelijk op het gebied van:

  • Ambtelijke opdrachten
  • Incassozaken
  • Debiteurenbeleid
  • Juridisch advies

Contact met uw deurwaarder in Zaanstad

Wilt u meer weten over de diensten die wij als deurwaarder aanbieden in Zaanstad? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075 - 799 00 38. U kunt ook kiezen voor het invullen van het contactformulier hiernaast. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

"Het effectieve incassosysteem van Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom Deurwaarderskantoor Stam?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Dienstverlening op maat
  • Ook voor juridisch advies

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 075 - 799 00 38 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Onze diensten

Werkgebied

Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging